Bepaal het moment van produceren met behulp van Advanced Planning software

Advanced Planning software

Advanced Planning software

Het planningsprogramma van Preactor vertaalt uw verkoopplanning naar een productieplan. U heeft direct inzicht in de capaciteitsbelasting, voorraadopbouw en materiaalbehoefte als gevolg van de verkoopplanning. Preactor Advanced Planning software berekent in welke batchgrootte en op welk moment u het best kunt produceren om aan de toekomstige vraag (eindproducten en halffabricaten) te kunnen voldoen.

Verbeter uw leverbetrouwbaarheid, verlaag uw voorraad!

Uw voorraadopbouw en leveringsbetrouwbaarheid mag niet in gevaar komen en tegelijkertijd wilt u niet onnodig veel geld investeren in de voorraadopbouw van halffabricaten, materialen en eindproducten.

Preactor Advanced Planning geeft inzicht in de vraag en aanbod over een langere termijn en genereert een Master Production Plan (MPS). Preactor Advanced Planning software houdt rekening met beschikbare (eindige) capaciteit, houdbaarheid, minimale en maximale batchgroottes, re-order multiples en stemt de minimum voorraad af op de vraag. Een haalbaar productieplan met hoge leverbetrouwbaarheid en de lage voorraden. Preactor beschikt over zeer snelle rekencapaciteit, waardoor u op elk moment van de dag de productieplanning opnieuw kunt berekenen.