Evologics is onderdeel van BrainCap Software & Services

BrainCap Software & Services is een groep bedrijven die software oplossingen en ICT diensten aanbiedt. De bedrijven die verbonden zijn aan BrainCap Software & Services zijn gevestigd in verschillende delen van het land. Met vestigingen in Bosschenhoofd (Breda), Heerenveen en Heemskerk kunnen wij heel Nederland voorzien van onze producten en diensten. Met zo’n 150 medewerkers in dienst werken wij samen met u aan uw ICT-processen.


BrainCap Software & Services

 www.braincap-software-services.nl

Bedrijven die zijn aangesloten bij BrainCap Software & Services zijn: BrainSec, BrainSquare, BrainSys, BrainCap, BrainCare, Evologics en EXB software. Voor meer informatie over de betreffende aangesloten bedrijven verwijzen wij u graag door naar de websites.

BrainSquare

BrainSquare is gespecialiseerd in het adviseren over en implementeren van oplossingen bij producerende en service verlenende bedrijven in de metaalindustrie, machinebouw, voedingsindustrie, kunststofindustrie en elektronica-industrie. Deze oplossingen zijn gebaseerd op de daadkrachtige business software van Exact.
Meer over BrainSquare

BrainSec

BrainSec is een Managed Security Service Provider (MSSP) en levert vanuit ons Security Operation Center in Bosschenhoofd verschillende diensten op het gebied van Cyber Security. Zo bewaken wij met de meest geavanceerde software en apparatuur het bedrijfsnetwerk voor onze klanten.
Meer over BrainSec

BrainSys is ERP leverancier en levert ERP Syspro. Syspro blijft continue vooroplopen qua technologie en gebruiksgemak en voorziet zijn klanten van de uitzonderlijk rijke functionaliteit standaard vanuit de basisapplicatie.
Meer over BrainSys

Logo-BrainCap-medium

BrainCap heeft ICT specialisten in dienst die u ondersteunen bij uw ICT vraagstukken en de uitdagingen die u heeft om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Onze specialisten hebben kennis van actuele ICT onderwerpen, spelen in op ontwikkelingen in de maatschappij, nieuwe markten en veranderingen in organisaties.
Meer over BrainCap

 

logo-exb
EXB Software ontwikkelt web based software voor governance, risk, compliance, quality, incident en audit management en business intelligence & reporting. EXB 360° Software oplossingen worden zowel door kleine en middelgrote, als grote organisaties gebruikt.
Meer over EXB software