Evolution als uw ERP-systeem

infor_evolution_logo

Evolution als uw ERP-systeem

  Ik-wil-graag-een-afspraak-plannen  
  Ik-wil-graag-een-offerte-aanvragen  
  Ik-wil-graag-een-brochure-aanvragen  
  Ik-wil-graag-een-nieuwsbrief-ontvangen  
  Ik-wil-graag-teruggebeld-worden  
  Ik-wil-graag-een-vraag-stellen  
  Ik-wil-graag-een-seminar-bijwonen  
  Ik-wil-een-abonnement-op-rss-feeds  


Een goed ERP pakket automatiseert en optimaliseert uw bedrijfsprocessen. Dit resulteert in maximale benutting van capaciteit, kostenbeheersing en klantgericht handelen.

Evolution is een product van Infor. Deze organisatie behoort tot de internationale top drie van ERP leveranciers, heeft meer dan 70.000 klanten wereldwijd en is actief in 50 landen.

evolution-schermenInfor Evolution is een unieke softwareoplossing waarin uw logistieke, administratieve en financiële processen volledig geautomatiseerd worden. De basis is een breed pakket standaard software dat aan de hand van uw individuele processen op maat wordt vormgegeven. Infor Evolution heeft een bijzonder brede basis en kan nagenoeg elk bedrijfsproces automatiseren. Het systeem is wereldwijd naar tevredenheid geïmplementeerd bij talloze organisaties in vele sectoren en met grote verschillen in structuur, procesindeling en omvang. Afhankelijk van de doelstellingen en complexiteit, is Infor Evolution geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven met een focus op productie en/of handel.

Infor Evolution onderscheidt zich door het aanbod van zeer geavanceerde functionaliteiten voor vrijwel iedere organisatie. Vanzelfsprekend biedt het systeem u diepgaande ondersteuning op het gebied van voorraadbeheer, inkoop en verkoop, productie, transport en finance. Daarnaast onderscheidt Infor Evolution zich door specifieke en additionele functionaliteit op het gebied van:

•  Distributiemanagement
CRM en documentmanagement
Functionaliteit voor Service en Technische dienst
Klantspecifieke configureren van producten
Webshop functionaliteit
Software voor scheduling en planning
Continu inzicht in de performance
Proactieve software voor het stroomlijnen van de processen