Evolution als uw ERP-systeem

Een goed ERP software pakket automatiseert en optimaliseert uw bedrijfsprocessen. Dit resulteert in maximale benutting van capaciteit, kostenbeheersing en klantgericht handelen.

Evolution is een product van Infor. Deze organisatie behoort tot de internationale top drie van ERP software leveranciers, heeft meer dan 70.000 klanten wereldwijd en is actief in 50 landen.

evolution-schermen

Infor Evolution is een unieke softwareoplossing waarin uw logistieke, administratieve en financiële processen volledig geautomatiseerd worden. De basis is een breed pakket standaard software dat aan de hand van uw individuele processen op maat wordt vormgegeven. Infor Evolution heeft een bijzonder brede basis en kan nagenoeg elk bedrijfsproces automatiseren. Het systeem is wereldwijd naar tevredenheid geïmplementeerd bij talloze organisaties in vele sectoren en met grote verschillen in structuur, procesindeling en omvang. Afhankelijk van de doelstellingen en complexiteit, is Infor Evolution geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven met een focus op productie en/of handel.

Infor Evolution onderscheidt zich door het ERP software aanbod van zeer geavanceerde functionaliteiten voor vrijwel iedere organisatie. Vanzelfsprekend biedt het systeem u diepgaande ondersteuning op het gebied van voorraadbeheer, inkoop en verkoop, productie, transport en finance. Daarnaast onderscheidt Infor Evolution zich door specifieke en additionele functionaliteit op het gebied van: