Partners van Evologics

Evologics doet waar het goed in is. Voor de rest werken we samen met onze partners. Een aantal relaties waarmee Evologics samenwerkt of die worden vertegenwoordigd:

Preactor International

Preactor APS Logo

Preactor International is wereldmarktleider op het gebied van productieplanning en scheduling software, welke toepasbaar voor vele verschillende bedrijfssoorten en industrieën.
www.preactor.com


BrainSquare

BrainSquare

BrainSquare is gespecialiseerd in het adviseren over en implementeren van oplossingen bij producerende en service verlenende bedrijven in de metaalindustrie, machinebouw, voedingsindustrie, kunststofindustrie en elektronica-industrie. Deze oplossingen zijn gebaseerd op de daadkrachtige business software van Exact.
www.brainsquare.nl


Microsoft

Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licenseert en ondersteunt een breed scala aan producten die gerelateerd zijn aan computers. Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf.
www.microsoft.com


Exact Software

Exact

Exact is een softwareleverancier die wereldwijd bedrijfs- processen van ondernemers ondersteunt. Exact ontwikkelt gerichte cloud- en on-premises-oplossingen voor diverse sectoren, waaronder productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening.
www.exact.com