Klanttevredenheid verhogen met de planning software van Preactor

Uw klanten zijn veeleisend en verlangen flexibiliteit van u als leverancier. Als productieplanner heeft u dagelijks te maken met spoedorders of wijzigingen die pas op het laatste moment bekend zijn. Met Preactor bent u in staat op elk gewenst moment de detailplanning opnieuw te maken en meerdere scenario’s te vergelijken. Klanttevredenheid verhogen, dat is het doel!

U kunt productieorders tussenvoegen of verslepen en de gevolgen op uw productieplanning realtime doorrekenen. Deze Drag and Drop functionaliteit in combinatie met het realtime berekenen van de KPI’s zoals leverbetrouwbaarheid, omsteltijden en de output van de fabriek, geeft u optimale controle. Door het verslepen van de productieorders en bewerkingen worden de gevolgen direct inzichtelijk en worden de KPI’s opnieuw voor u berekend.

Heeft u klanten die u altijd op tijd wilt leveren en wilt u hen voorrang geven? Met de planning software van Preactor kunt u prioriteit toekennen aan klanten of specifieke orders. Preactor zet ze voor u in de juiste volgorde.

Ook voor productiebedrijven die niet klantspecifiek produceren, maar op voorraad produceren, heeft Preactor Advanced Planning uitstekende software beschikbaar.