SIMATIC IT Preactor nu nog sneller te implementeren

  • 29 februari 2016

  • Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (3) voor het aantal query-argumenten (4). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/evologics.nl/www/wp/wp-includes/functions.php on line 4773

Preactor nu sneller te implementeren

Preactor is altijd al onderscheidend geweest als het gaat om de snelheid waarmee u de planning software kunt implementeren. Uw investering snel terugverdienen is altijd het uitgangspunt geweest.

Met de nieuwste versie van Preactor beschikt u over “Out-of-the-Box” functionaliteit die direct klaar is voor gebruik. Daarnaast is het mogelijk Preactor zelf te configureren. Naast de mogelijkheid om tabellen en velden van andere namen te voorzien, kunt u zelf bepalen welke velden getoond worden en op welke manier u deze wilt sorteren. U kunt Preactor hiermee volledig aan uw eigen processen en terminologie aanpassen, waardoor de acceptatie door gebruikers nog sneller is dan voorheen. U verdient uw investering al binnen een paar maanden terug.