Evologics, Opcenter APS dealer van productieplanning software

Planning and scheduling van Opcenter APS (voorheen SIMATIC IT  Preactor) is uniek in de markt. Al meer dan 20 jaar ervaring vertaalt zich naar de beste prijs/prestatie verhouding. Met meer dan 18.000 geïnstalleerde productieplanning software systemen bij meer dan 4.500 bedrijven en in 76 landen is Opcenter APS de meest gebruikte productieplanning software ter wereld.

Opcenter APS wordt geadviseerd en geïmplementeerd door geselecteerde dealers wereldwijd. De ontwikkelaar Opcenter APS is momenteel partner met meer dan 400 bedrijven over de hele wereld. Op deze manier is er altijd lokale expertise aanwezig om de productieplanning software van Opcenter APS te ondersteunen en te implementeren. Dit netwerk, met meer dan 1000 ervaren experts, werkt nauw samen met de gebruikers en is in staat de planning software in te richten, zodat het in uw specifieke planningsbehoeften voorziet. De combinatie van een uitstekend grafisch planbord met ervaren implementatiepartners geeft Opcenter APS een unieke positie in de markt. Uit deze groep van bedrijven zijn een aantal netwerkpartners geselecteerd, welke over extra expertise beschikken en complexe planningsoplossingen implementeren.

Evologics, dealer van planning software

Evologics, de netwerkpartner voor de Benelux, heeft veel ervaring met het implementeren van de Opcenter APS planningsoplossingen, bedoeld voor een optimale productieplanning, en beschikt over vele specialisten op het gebied van planning en scheduling. Als netwerkpartner staat Evologics dagelijks in contact met bedrijven en begeleiden hen tijdens én na het implementatietraject. U kunt rekenen op kundig en waardevol advies. Het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en productieplanning staat bij onze medewerkers centraal.