Over Evologics

Al meer dan 30 jaar vormt Evologics een gedreven team van IT professionals die dagelijks bezig zijn met het introduceren van slimme software oplossingen. Sinds 1988 is IT voor Evologics vooral een middel geweest om bedrijven beter en succesvoller in de markt te zetten. Het verbeteren van uw concurrentiepositie staat hierbij centraal. Tevreden klanten zijn de basis van ons bestaan. Uw inbreng is hierbij van essentieel belang, want uiteindelijk bepaalt u de kwaliteit van onze oplossingen.

Evologics levert naast software oplossingen in de Benelux de bijbehorende producten en diensten: business consultancy, projectmanagement, technische consultancy, helpdeskondersteuning, hardware, hardware ondersteuning, installatie en onderhoud. U kunt Evologics als een one-stop-shop beschouwen. Wij leveren naar uw wensen en behoeften en zullen u in alle ICT gerelateerde zaken kunnen adviseren en ondersteunen. We analyseren de situatie in uw bedrijf en adviseren, leveren, implementeren en beheren vervolgens praktische en resultaatgerichte ICT oplossingen.

Evologics is daarnaast Partner van de oplossing Advanced Planning & Scheduling van Opcenter APS. Dagelijks adviseren wij productiebedrijven in Nederland en België over het beter beheersen van de productie- en planningsprocessen.

Elk productiebedrijf is anders. Planningsprocessen verschillen en iedere planner heeft eigen inzichten. Voor een goed advies, maken wij graag nader kennis. Een korte rondleiding door uw organisatie en het doorspreken van uw doelstellingen gevolgd door een demonstratie met uw eigen voorbeelden, geeft u een duidelijk beeld van de voordelen van Planning en Scheduling voor uw productiebedrijf!

Wij bieden de volgende bedrijfsbrede software oplossingen aan:

Productieplanning software van Opcenter APS

Met deze software kunnen de planners van uw productie afdeling een optimale productieplanning maken voor het productieproces. De planningssoftware van Opcenter APS is toepasbaar binnen iedere branche.

Schermen productie planningsoftware Preactor

ERP software van Infor Evolution

De software biedt u de unieke oplossing om uw logistieke, administratieve en financiële processen volledig te automatiseren. Dit resulteert in maximale benutting van capaciteit, kostenbeheersing en klantgericht handelen.

Evolution

Wij zijn gevestigd in Bosschenhoofd (regio Breda) en Antwerpen en helpen u graag verder. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en ondersteuning.