Qlikview BI Tool

Powered by QlikView
Met Evolution Analysis beschikt u over kant en klare voorgedefinieerde analyses op bijna alle gebieden in uw onderneming. Hieronder een opsomming van de beschikbare informatie per aandachtsgebied.

Verkoop;Productie;CRM;
Productieplanning;Verzendingen;Inkoop;
Artikelen & componenten;Leverbetrouwbaarheid;Crediteuren;
Debiteuren;Emballage verantwoording;Uren verantwoording;
Financieel;Voorraden;

 

 

 

 

 

Traditionele BI tools laten het vaak afweten qua performance in situaties met zeer veel data. De nieuwe aanpak is het werken met virtuele In-Memory databases. Voor de 64-bits besturingssystemen en het goedkoper worden van de geheugen capaciteit is dit de techniek van de toekomst. Op BI gebied is QlikView de koploper met deze ontwikkelingen en hierdoor tevens de snelst groeiende BI speler. In het geheugen wordt een uitzonderlijke efficiënte In-Memory-Data model opgebouwd, wat het mogelijk maakt direct en zeer ad hoc analyses en rapportages op te vragen.

De gegevens van dit In-Memory data model wordt in de achtergrond aangevuld met een frequentie die per gemaakte toepassing zelf is in te stellen. De gegevens kunnen uit vele verschillende data bronnen komen en het opbouwen van gegevens kubussen, zoals bij veel andere BI programma’s gebruikelijk, is niet nodig. Hierdoor zijn vaste voorgedefinieerde drildown paden niet meer noodzakelijk. Een rijkdom aan informatie die het mogelijk maakt de juiste beslissingen te nemen en een beter inzicht te hebben in het reilen en zeilen van uw onderneming!

Ons voorstel:
QlikView kent de zogenaamde SIB (Seeing is Believing). Zo’n SIB maakt het mogelijk om een maand lang gratis een werkende user licentie van QlikView ter beschikking te stellen aan een geïnteresseerd prospect. Zo krijgt u direct een goed inzicht in de informatie die op dit moment al ingericht beschikbaar is. Na deze maand bent u vrij om te kiezen.

Evolution