Digital Factory Experience Tour 2016 – Siemens

  • 25 mei 2016

  • Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (3) voor het aantal query-argumenten (4). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/evologics.nl/www/wp/wp-includes/functions.php on line 4773

Brengt Smart Industry tot leven

Locatie: Ypenburg, Den Haag

De maakindustrie bevindt zich op de drempel van de vierde industriële revolutie. Innoveren en snel in kunnen spelen op de vraag vanuit de markt zijn cruciaal om de concurrentie voor te blijven. Benieuwd wat Smart Industry voor uw bedrijf kan betekenen?

Creëer uw “Digital Twin”

Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle, efficiënte en flexibele toekomst van de Nederlandse maakindustrie, is een digitale aanpak om de virtuele en de echte wereld met elkaar te verbinden. Dat kan door digitalisering en het creëren van een ‘Digital Twin’. Daarmee bent u in staat uw product ideeën, productieprocessen en systemen volledig digitaal te valideren en daarmee fouten te elimineren.

De digitale fabriek tot leven gebracht

Om de mogelijkheden en toepassingen van de digitalisering en de ‘Digital Twin’ in actie te zien, nodigen wij u van harte uit voor de Siemens Digital Factory Experience Tour. Wij hebben een digitale fabriek tot leven gebracht en demonstreren hoe een fabrikant zijn productie planning, productie controle en de werkvloer kan verbinden om zijn productie te verhogen.

Digitaliseer uw processen

Siemens neemt u mee langs de maakprocessen: Part Planning & Programming, Robotic Simulation, Virtual Commissioning, Line Design, Material Flow Simulation, Quality Planning, Production Scheduling & Planning, Job Shop Schedule Management, Tool Management, Part Machining, Additive and Hybrid Manufacturing, Manual Inspection, Automated Inspection, Inspection Analysis, Internet of Things (IoT), Assembly Operations, Electronic Work Instructions, Robotic Testing, Root Cause Analysis & Production Dashboard.

Heeft u interesse?

Inschrijven voor Digital Factory Experience Tour 2016