Seminar: Een dag uit het leven van een productieplanner (Soesterberg)

  • 01 juni 2016

  • Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (3) voor het aantal query-argumenten (4). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/evologics.nl/www/wp/wp-includes/functions.php on line 4773

Gratis Scheduling Seminar

Een dag uit het leven van een productieplanner

Planners zijn het spil van uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat alles in goede banen verloopt en alles op tijd naar de klant wordt verstuurd. Vaak zijn zij ook degene die ervoor zorgen dat grondstoffen en materialen op tijd worden besteld en ontvangen, er voldoende personeel aanwezig is om de machines te bedienen en dat de productie efficiënt verloopt! Een dynamische baan, die het uiterste van uw medewerkers vergt.

Zeg eens eerlijk, welke gereedschappen geeft u hen om hun werk naar behoren uit te voeren? Tijdens een gratis seminar  kunt u kennis nemen van de mogelijkheden van Advanced Scheduling voor uw organisatie.

Het grafische planbord van SIMATIC IT Preactor verbindt productie, verkoop en inkoop zodat uw planners wel het overzicht hebben wat zij nodig hebben. Hogere klanttevredenheid, meer efficiëntie en lager voorraden zijn ook voor u binnen handbereik!

Interesse in het seminar?

Schrijft u zich dan in voor dit GRATIS seminar en maak kennis met SIMATIC IT Preactor Advanced Scheduling, wereldmarktleider op het gebied van Scheduling software.

Inschrijven Gratis Seminar Advanced Scheduling