Slim plannen

  • 17 september 2015

  • Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (3) voor het aantal query-argumenten (4). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/evologics.nl/www/wp/wp-includes/functions.php on line 4773

Productieplanning

BrainSquare organiseert op dinsdag 15 september (Zaandam) en donderdag 17 september (Breda) het Slim Plannen event. Deze middag is speciaal bedoeld voor industriële bedrijven die hun productieplanning continu willen optimaliseren waarbij rekening gehouden wordt met uw machinecapaciteit, voorraad, transportmogelijkheden, beschikbaarheid van personeel en vele andere factoren.

Tijdens het event laten wij u zien hoe u op een slimme en eenvoudige manier kunt plannen met Preactor en hoe u flexibel en tijdig in kunt spelen op de behoeften van uw onderneming en zorgt voor een optimale bezetting en betrouwbare levertijden.

Deze middag biedt u tevens de mogelijkheid om specifieke uitdagingen te bespreken met onze productie specialisten of kennis te delen met branchegenoten. Dit kostenbesparend event is vanzelfsprekend geheel gratis en vrijblijvend.