SIMATIC IT Preactor koppelen met ERP of “standalone” gebruiken?

Preactor standalone
  • 29 februari 2016

  • Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (3) voor het aantal query-argumenten (4). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/evologics.nl/www/wp/wp-includes/functions.php on line 4773

De planning software van SIMATIC IT Preactor beschikt over een zeer grote mate van flexibiliteit waarmee u verschillende automatiseringssystemen met elkaar kunt laten samenwerken. De planning software kunt u laten communiceren met ERP, MES of WMS systemen, zodat u altijd over de laatste informatie beschikt bij het samenstellen van uw (detail) planning.

Preactor standalone

Steeds vaker zien wij dat productiebedrijven ervoor kiezen om de planningsprogrammatuur als zelfstandig product in te zetten. Niet alle bedrijven beschikken over een uitgebreid ERP systeem of hebben alle gegevens op een juiste manier ingevuld. In de praktijk zien wij steeds vaker dat juist die groep van productiebedrijven behoefte heeft aan een grafisch planbord. SIMATIC IT Preactor is bij uitstek geschikt om als zelfstandig planningsproduct ingezet te worden. De software beschikt over een krachtige interface methodiek waarmee de beschikbare data gekoppeld kan worden, bijvoorbeeld uw verkooporders. De ontbrekende gegevens kunt u in Preactor onderhouden of worden aangemaakt.

Wilt u meer informatie?

Evologics organiseert regelmatig seminars waarbij wij u uitleg geven over deze werkwijze van ons grafisch planbord.
Klik hier als u het gratis seminar “Advanced Scheduling in 5 weken live” wilt bijwonen!