Hardware voor uw bedrijfssoftware

Evologics is niet het adres voor het aanschaffen van pc’s, geheugenuitbreidingen, beeldschermen en dergelijke. Wat is onze specialiteit? Voor het goed functioneren van uw bedrijfsapplicaties is het noodzakelijk dat u over de juiste hardware beschikt. Evologics levert en installeert voor u de servers die essentieel zijn voor het functioneren van uw bedrijfssoftware.

Wij voeren een sizing voor u uit. Daarmee kan op basis van uw behoeften het aantal concurrent users en het aantal transacties worden bepaald wat de juiste configuratie in uw situatie is. Verder wordt samen met u bekeken welke onzekerheden u wilt met betrekking tot de beveiliging van de toegang en het zeker stellen van de data.

Daarbij zijn vele mogelijkheden, zoals RAID varianten, back-up opties, waaronder remote back-up, de keuze van UPS, Redundancy opties, High Availabilty opties en Fault Tolerant systems, virtualisatie met testservers, enzovoorts. Ook voor de storage zijn verschillende architectuur keuzes mogelijk. Wij beschikken over de gecombineerde kennis van hardware, applicaties en databases om een juiste keuze te ondersteunen en een juiste installatie uit te voeren. Hét adres voor een goede keuze en implementatie van IBM Power Systems en Windows Applicatie, database en IIS servers.