Support

Opleiding en training

Continue overdracht van kennis en vaardigheden aan uw werknemers is essentieel voor het maximaliseren van uw bedrijfsvoering. per slot van rekening wordt de waarde van software bepaald door wat de mensen ermee kunnen doen. Wanneer werknemers beter geïnformeerd worden en efficiënter werken nemen ze betere beslissingen. Ze werken dan effectiever en optimaliseren hun werkzaamheden wat zich bottom-line zal vertalen in betere resultaten. Het Evolution opleiding portfolio omvat face-to-face opleiding, web opleiding en video conferencing.

Support

De support diensten zorgen ervoor dat uw systemen soepel en foutloos functioneren en het helpt onze klanten optimale systeem prestaties te handhaven. Evolution en zijn partners hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van de klanten. Onze support omvat:

  • Online support van ons Evologics Facility Center;
  • Prima ondersteuning ook via het web;
  • Een online kennisbank, een toegang tot vragen en antwoorden van klanten;
  • Online Worldwide Help Desk waarop klanten zich kunnen aanmelden;
  • Automatische software upgrades en updates;

Consulting

De consultants van Infor Evolution zijn ervaren in het ontwerpen van kwalitatieve, innovatieve en rendabele Business Solutions voor bedrijven. Zij leveren oplossingen voor zowel eenvoudige als complexe zakelijke uitdagingen, of het nu uitgebreide Business Systems Reviews betreft, aanpassingen van rapporten en/of schermen of volledige Business Process Management processen ter verbetering van uw bedrijfsvoering. Al vele jaren staat Evologics haar klanten bij in het doorvoeren van verbeteringen op gebied van kwaliteit, efficiency en snelheid van levering.

Remote Systems Administration

RSA neemt u tijdrovende taken uit handen, zodat uw IT team zich kan concentreren op belangrijke strategische projecten. Evolution kan uw systeembeheerder op afstand uitvoeren, naar wens voor lange termijn of gewoon voor een paar weken.

Applicatie-ontwikkeling

Infor Evolution is standaard zeer flexibel en aanpasbaar. Dit maakt dat bijna altijd een oplossing kan worden gevonden binnen de standaard functionaliteit, gebruik makend van de beschikbare tools. Evologics biedt echter ook mogelijkheden om applicaties te laten ontwikkelen in C#.NET, php, enzovoorts. Neem contact op als u hierover met ons zou willen overleggen.